Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Έφυγε ο Κώστας Θωμίδης... Στη μνήμη του

 




Ήταν πάντα εκεί: στις εκδηλώσεις του Άλλου Τόπου, του Δικτύου Πολιτών, της Αριστεράς. Πάντα πρόθυμος να δώσει ό,τι διέθετε: μνήμες, φωτογραφίες, γνώσεις, χειρωνακτική εργασία, παρέα, μια παρτίδα τάβλι, ένα πιάτο φαΐ σε κάθε αδέσποτο…

Άνθρωπος της δράσης, των ουμανιστικών αρχών, των συλλόγων (αθλητικών και πολιτιστικών), των κινημάτων, ο Κώστας Θωμίδης. Νεότερος από πολλούς, είχε πάντα την πόρτα του ανοιχτή εκεί στο επιπλοποιείο της Κηφισίας. Ανοιχτή στην πολιτική, στις ιδέες (για τις οποίες άλλωστε διώχθηκε), στις παρέες, στη δημιουργικότητα, στους νέους, στους περαστικούς.




Δυστυχώς ο Κώστας Θωμίδης παρότι αγαπούσε τις μάχες, έδωσε μια άνιση μάχη με τον COVID -19 και την έχασε. Θα λείψει σε όλους μας και πιο πολύ στους οικείους του. Θα μας λείψει το υγρό, ζεστό βλέμμα του, η προθυμία του, η ετοιμότητά του να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις. Θα μας λείψουν και οι διηγήσεις του, που εμπλούτισαν πολλές σελίδες των ημερολογίων του Άλλου Τόπου Επικοινωνίας και Πολιτισμού και πιο πολύ, η παρουσία του.

Καλό ταξίδι

1 σχόλιο:

  1. Έχοντας μιλήσει με τους δικούς του, και για να είμαστε ακριβείς, μπορεί να καταμετρήθηκε ως θύμα covid, αλλά δεν ασθένησε και δεν "έφυγε" απ' αυτή την αιτία. Ίσως κι αυτή να είναι η πάγια τακτική, πλέον, για τους ηλικιωμένους που καταγράφονται συλλήβδην στις λίστες που ανακοινώνονται απ' τους ειδικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένουμε τα σχόλιά σας!