Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Θεματικές ξεναγήσεις Μαρτίου 2024. Επανόρθωση - Διευκρινήσεις

Θεματικές ξεναγήσεις Μαρτίου 2024

Επανόρθωση-Διευκρινήσεις

 

Συνεχίζονται οι θεματικές ξεναγήσεις που με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιεί η ξεναγός Χάρη Βελαχουτάκου για τα μέλη και τους φίλους του «Άλλου Τόπου Επικοινωνίας και Πολιτισμού». Σημειώνουμε πως εκ παραδρομής γράφτηκε λανθασμένη ώρα στην προγραμματισμένη επίσκεψη στην Εθνική Πινακοθήκη. Το σωστό είναι 17.30 όπως θα δείτε και στη συνέχεια.

·       10/03: Επίσκεψη στον αρχαίο Κεραμεικό, περνώντας από το μνημείο του Ολοκαυτώματος στον πεζόδρομο της Ερμού. Συνάντηση στον σταθμό ΗΣΑΠ- Θησείο, ώρα 10.30.


·       15/03: Επίσκεψη περιοδικής έκθεσης «Νοήματα» στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης με θαυμάσια εκθέματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό και σε ενότητες Μύθου, Χρόνου, Φύσης, Ανθρώπου. Συμμετοχή μέχρι 25 άτομα. Συνάντηση στα εκδοτήρια του Μουσείου. Ώρα 18.00.

·       20/03: Επίσκεψη στην μόνιμη έκθεση της Εθνικής Πινακοθήκης. Ώρα 17.30 (και όχι 15. 30 όπως εκ παραδρομής γράφτηκε).  Συνάντηση στα εκδοτήρια του Μουσείου. Συμμετοχή μέχρι 30 άτομα.


·       31/03: Περίπατος στα Αναφιώτικα της Πλάκας και επίσκεψη σε ένα από τα «άγνωστα» αλλά σπουδαία Μουσεία της Αθήνας που διαθέτει γύρω στα 6.500 εκθέματα! Συνάντηση στον αδριάντα του Στρατηγού Μακρυγιάννη (Διονυσίου Αρεοπαγίτου και Βύρωνος). Ώρα 10.30. Συμμετοχή μέχρι 30 άτομα.

 

Επικοινωνία:

αllostopos@gmail.com 

https://allostopos.blogspot.com

Fb: Άλλος Τόπος Επικοινωνίας & Πολιτισμού “the-official-page 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλιά σας!